Skip to main content
Ring i dag
+45 3214 1516

Transport af farligt gods i hele landet

Krav til klassificering, dokumentation og sikkerhedsudstyr

Reglerne for transport af farligt gods har til formål at forebygge ulykker. Der er blandt andet krav til klassificering, dokumentation og sikkerhedsudstyr samt krav om ulykkesrapportering med videre. I modsætning til særtransport kan det sagtens foregå som linjetrafik, distributionstransport og lignende.

Vi har de påkrævende licenser og godkendelser, og vores medarbejdere har de rette uddannelser og kurser. Samtidig ønsker vi gode arbejdsforhold for vores medarbejdere, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken løn eller sikkerhed.

Vi er et mindre transportfirma, og derfor er tiden fra snak til handling kort. Vi lytter altid til kundernes ønsker og krav, og dem efterlever vi naturligvis, så vidt det er muligt. Vi har løbende fokus på at levere kvalitetsløsninger, og vi har et særligt fokus på leveringssikkerhed. Vi tilbyder desuden også teknik transport.

Få mere at vide om transport af farligt gods

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om vores ydelser indenfor transport af farligt gods, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan vi komme med et skræddersyet løsningsforslag, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud for den ønskede transportservice. Vi er altid til at træffe på +45 32141516 eller mail info@transportlink.dk.